Ga naar de inhoud

Over SPOTWATCH

Huidkanker neemt toe, ook in zijn gevaarlijkste vorm: melanoom. Mensen zijn zich bewust van de gevaren die huidkanker kan vormen. Ze willen een verdacht vlekje zo snel mogelijk laten checken.  

Zo ontstaat er een grote vraag naar huidkankerscreening, ook bij patiënten van wie het risico veeleer laag is. Dermatologen voeren veel totale huidcontroles uit, maar de agenda’s van artsen zitten overvol.

Bij de hoogrisicopatiënten is er nood aan fullbodymapping. Dat kan niet alleen de arts tijdens de consultatie helpen. Het is ook nuttig voor de patiënt om zich tussen de consultaties door zelf te onderzoeken.

In deze moeilijke situatie wil SPOTWATCH een maatschappelijke rol spelen. We maken fullbodyscans voor iedereen, wetenschappelijk verantwoord, en werken samen met artsen.

Hoe helpt SPOTWATCH de maatschappij?

Van wetenschap

Van wetenschap

SPOTWATCH past hypermoderne fullbodyscanning of bodymapping toe, wetenschappelijk onderbouwd en met toptechnologie gerealiseerd.

Voor mensen

Voor mensen

SPOTWATCH maakt bodymapping toegankelijk voor iedereen. Snel en betaalbaar: zo bereiken we een grote maatschappelijke impact.

Met artsen

Met artsen

SPOTWATCH biedt bodymapping aan op een nieuwe en verfrissende manier. We zijn niet gelinkt aan een artsenpraktijk en werken graag samen met alle artsen. SPOTWATCH werkt ook samen met een team van dermatologen om een verslag te schrijven van de beelden.

Bijdragen aan waardegedreven gezondheidszorg

SPOTWATCH draagt bij aan een kwalitatieve waardegedreven gezondheidszorg of ‘value based healthcare’: we willen de zaken anders aanpakken, zonder dat arts of patiënt aan waarde inboet.

Deel onze missie

SPOTWATCH speurt melanomen in een vroegtijdig stadium op. Het vermindert daarmee de angst die bij mensen heerst. Het helpt ook mee om de gevolgen van melanomen te beperken. We bieden snelle en toegankelijke bodymapping aan. Dat is in het voordeel van arts-specialisten en huisartsen. SPOTWATCH gaat niet met hen in concurrentie, maar werkt samen.

SPOTWATCH
Zuidleiestraat 12 / 0B, 9880 Aalter