Ga naar de inhoud

Ik ben een patiënt

Vanaf september 2024 werken wij met een nieuw afsprakenschema. Voor afspraken vanaf september, kies ‘SPOTWATCH Scan NIEUW SCHEMA vanaf september‘ als ‘Reden van bezoek’.

Wat is een SPOTWATCH scan?

Een SPOTWATCH scan in de VECTRA WB360 voltooit een snelle, nauwkeurige 3D-fullbodyscan. Met 92 camera’s legt het moeiteloos de details op jouw huid vast, inclusief verdachte vlekjes.
De 0,3 seconden durende bodymapping, ondersteund door artificial intelligence en een grondige dubbelcheck, draagt bij aan een efficiënte en nauwkeurige beoordeling van je huid.

Waarom
SPOTWATCH?

Er komen steeds meer melanomen voor. De vraag naar huidcontroles neemt toe. Bovendien zijn de wachttijden voor controles nu vaak erg lang.

SPOTWATCH op het VRT Journaal

Snel

Snel

Je kunt direct een afspraak online boeken. Een SPOTWATCH scan duurt minder dan 1 seconde. Op 30 minuten ben je binnen en buiten.

Volledig

Volledig

Onze camera’s doen een fullbodyscan (ook bodymapping genoemd). Ze nemen een foto van je huid tot in het kleinste detail.

Betaalbaar

Betaalbaar

Met een prijs van 95 euro blijft deze scan betaalbaar. SPOTWATCH is er voor iedereen.

Meer duidelijkheid

 • Na een SPOTWATCH scan heb je meer duidelijkheid over je moedervlekjes.
 • Blijkt uit de scan dat er geen opvallende vlekjes zijn of dat er geen veranderingen tegenover vroeger zijn opgetreden? Goed nieuws!
 • Toont de scan een verdacht plekje of is er iets veranderd? Dan raden we je aan om naar een arts te gaan. Zo kan je arts een diagnose stellen en beslissen over de behandeling.

  Lees alles over verdachte vlekjes.

Wanneer is een vlekje op je huid verdacht?

Hoe werkt SPOTWATCH?

Je stapt de fotoruimte met de VECTRA WB360 binnen en gaat in de machine staan. Niet lang, want na 0,3 seconde is de bodymapping eigenlijk al afgelopen. Wacht daarna nog eventjes. We brengen de meest opvallende vlekjes nog eens extra in kaart. Ook dat is zo voorbij.

Kortom, op 30 minuten ben je binnen en buiten.

 1. Superscherp
  Een SPOTWATCH scan werkt met 92 camera’s. Ze zien alles in hoge resolutie.
 2. Snel
  Eén foto maken duurt 0,3 seconde. Dat is sneller dan de tijd die je nodig hebt om te bewegen.
 3. Dubbelcheck
  Alle beelden die we maken, worden bekeken door middel van artificial intelligence en gedubbelcheckt door een SPOTWATCH dermatoloog. Die stelt ook een verslag op.

Onze software vergelijkt

Onze camera’s en computers werken met artificiële intelligentie (AI). SPOTWATCH houdt de resultaten van elke fullbodyscan bij. Kom je bijvoorbeeld over een jaar terug voor een nieuwe scan? Dan kan de software de resultaten vergelijken. Zo wordt het mogelijk om de evolutie van jouw vlekjes zelf op te volgen. Het vormt ook een vergelijkingsbasis voor je arts.

Wat na SPOTWATCH?

Je maakt een online afspraak om bij ons langs te komen. We doen een SPOTWATCH scan van je lichaam met onze 92 hogeresolutie 360-gradencamera’s. Aan de hand van die opnames duiden onze computers dankzij AI aan welke vlekjes het best eens nagekeken worden of wat er veranderd is.

Beelden

Beelden

De beelden van de scan en het verslag zijn zo snel mogelijk beschikbaar voor jezelf en je arts.

Hoe verder?

Hoe verder?

Ofwel is alles in orde. Ofwel is verder onderzoek bij een arts nodig.

Advies

Advies

Een SPOTWATCH scan toont wat er verdacht en/of veranderd is. In het verslag geven we advies over eventueel verder onderzoek bij je eigen arts.

SPOTWATCH is efficiënt

 • Je arts werkt samen met SPOTWATCH. Zo win je tijd om een volledige scan te laten doen.
 • Dankzij onze aanpak kan je arts meteen de meest verdachte vlekjes terugvinden.
 • En zo kunnen ze sneller beslissen: is alles in orde of is een ingreep nodig?
SPOTWATCH
Zuidleiestraat 12 / 0B, 9880 Aalter